Jedna od vodećih hrvatskih hosting kompanija, Avalon hosting, predstavila je cijelu paletu noviteta u svojoj ponudi. Uz brojne novosti u ponudi hosting paketa, predstavljen je i potpuno novi izgled korisničke zone, koja njihovim korisnicima sada na jednostavniji, intuitivniji i brži način pruža mogućnost sigurnog pregleda i upravljanja svim uslugama. 

Primjetno je da je ponuda puno usmjerenija, neke usluge više nisu u ponudi, no s druge strane, mnoge postojeće usluge su poboljšane i u cjenovnom i u kvalitativnom smislu.

Od sada je moguće još jednostavnije plaćanje svih usluga, kao i praćenje financija, a komunikacija s korisničkom podrškom je bitno pojednostavljena i ubrzana. Profili korisnika integrirani su s cijelom web stranicom Avalona, pa se korisnici više ne moraju prijavljivati u korisničke stranice odvojeno od Avalonove glavne web stranice, već sve usluge i mogućnosti imaju dostupne na jednom mjestu i stalno prisutne.

U svim web hosting paketima ponuda je proširena i obogaćena dodatnim resursima. Korisnicima je sada dostupan i dodatni hosting paket pod nazivom ‘Exclusive‘ koji po cijeni od svega 95 kuna mjesečno korisnicima omogućuje smještaj do čak 50 web stranica i domena te nelimitiran promet, uz mogućnost smještaja do 50GB podataka na brzim SSD diskovima.

Exclusive paket bit će zanimljiv manjim web i marketinškim agencijama i freelancerima koji još nisu spremni za prijelaz na naše napredne managed VPS pakete, a ipak žele imati dovoljnu slobodu dok su u ranoj fazi svog poslovanja ili u počecima svog rasta. Exclusive je naš najjači shared hosting plan, i pruža izvrstan omjer cijene i mogućnosti, osobito kada uzmemo u obzir da svi Avalon korisnici na svim paketima uz brojne dodatne pogodnosti dobivaju  još i besplatni SSL certifikat na svim domenama, backup te premium telefonsku i e-mail korisničku podršku dostupnu 365 dana u godini 24 sata dnevno – pojasnio je Mislav Gluščević, voditelj prodaje i marketinga u Avalonu.

Osim nove ponude u web hosting paketima, potpuno je nova i ponuda naprednih VPS hosting planova, koja je s prijašnjih šest VPS paketa sužena na četiri. No, ta četiri VPS-a su, kažu u Avalonu, rezultat slušanja korisnika i njihovih potreba te pružaju najbolje od starih VPS paketa i s dodatnim pojačanim resursima na svakom od njih. Ne treba zaboraviti da se radi o managed VPS usluzi, dakle, svu brigu oko održavanja servera i sigurnosti Avalon za svoje korisnike besplatno preuzima na sebe.

Tako je. Odlučili smo VPS ponudu maksimalno pojednostaviti. Stari VPS paketi su dosta dugo bili u ponudi, i vremenom se pokazalo da su korisnicima najpotrebnija četiri paketa koja sada čine našu glavnu ponudu. Za nas ima smisla korisnicima nuditi samo ono što im je i potrebno, što je ovdje u Avalonu nama oduvijek i cilj. Slušamo naše korisnike, i ova je ponuda izravan rezultat njihovih potreba. Dapače, osim što su svi ponuđeni paketi jači, sve to sada nudimo i po još povoljnijoj cijeni nego do sada, tako da svatko može naći VPS paket za svoje potrebe – rekao je kaže Gluščević.

Svi Avalon korisnici sada imaju i mogućnost jednostavne sinkronizacije svojih datoteka s Dropboxom, mogućnost pojačane sigurnosti pristupa korisničkim profilima kroz dvofaktorsku autentikaciju, brzi pristup bazi znanja i korisničkoj podršci s jednog mjesta, jednostavan pregled i izmjenu svih zakupljenih hosting paketa, domena i dostupnih resursa, lako dodavanje i zakup novih usluga te pregledan uvid u izdane i plaćene računa.

Nova korisnička zona je velik korak naprijed za mnoge naše korisnike, na koji smo se odlučili nakon redovitog anketiranja naših korisnika i pažljivog analiziranja njihovih potreba. Avalon je uglavnom fokusiran na male biznise i pojedince, od kojih mnogi nisu vični informatičkim vještinama, pa su često ovisili o pomoći onih koji se više razumiju u informatiku. Ovime smo svim korisnicima koji nemaju IT vještine omogućili da u svega nekoliko klikova sve mogu sami odraditi, bez potrebe da angažiraju ikoga dodatno za uobičajene administrativne stvari kada govorimo o upravljanju njihovim uslugama kod nas. Tako se mogu usmjeriti na razvoj svog biznisa, a ne na učenje IT vještina koje ih zapravo samo koče u obavljanju redovitog posla. Onima koji su vičniji tehnologiji i dalje omogućujemo do sada standardni prikaz i upravljanje uslugama kroz staro sučelje.

Osim hosting paketa, novost je i naglašena usluga izrade web stranica.

Već nekoliko godina imamo formiran web odjel za izradu kvalitetnih web stranica. Izrađujemo ih na stotine, i tom uslugom zaokružujemo cjelovitu ponudu za naše klijente, koji zapravo imaju cjelovitu ponudu na jednom mjestu, od izrade WordPress web stranica po pristupačnim cijenama do brige o održavanju i smještaju web stranica. U zadnje vrijeme sve češće dobivamo i upite o vođenju marketinških kampanja za klijente, koje samostalno ili u suradnji s našim renomiranim partnerima također pružamo našim korisnicima – naveo je Gluščević.

Iz Avalona najavljuju da ovdje neće stati, i dalje kontinuirano rade na poboljšanju svoje ponude te poručuju:

Nastavljamo predano raditi na pružanju kvalitetnih usluga našim klijentima i dalje, radimo na primjeni novih tehnologija u hostingu, kojima možemo pružiti još veću dodatnu vrijednost Avalon korisnicima, a aktivno radimo i na uvođenju dodatnih kvalitetnih usluga koje ćemo nastaviti nuditi i na hrvatskom i na međunarodnom tržištu. Naši korisnici prepoznaju naše zalaganje i to nam je najveća nagrada, stoga im se svima ujedno i zahvaljujemo što nas vjerno prate – zaključio je Mislav Gluščević.

Nova ponuda može se vidjeti na službenoj web stranici Avalona.

>
Matija Barić
Već 20 godina aktivno se bavim svijetom hostinga i domena. Trebate li pomoć u pronalasku savršene domene ili hosting paketa? Zajedno ćemo pronaći idealno rješenje. Privatno sam veliki zaljubljenik u prirodu.

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Tražite li dalje?