Drugi o nama

Digitalni stručnjaci, vlasnici web stranica, programeri, blogeri, entuzijasti i SEO specijalisti. Oni koji aktivno stvaraju Internet. Pogledajte što imaju za reći o hostingu i inspiraciji iz cyber_Folksa!
Ili možda želite da i vaše mišljenje bude objavljeno ovdje? Kontaktirajte nas na cyberfolks@cyberfolks.hr

Što kupci kažu o nama

Mario Pintar

U svojoj profesionalnoj karijeri, radeći za mnoge tvrtke, imao sam prilike koristiti usluge različitih hosting providera, uključujući i cyber_Folks. Osim kvalitetne i pouzdane hosting usluge koju pruža, smatram da je najbitnija uvijek dostupna korisnička podrška. Zbog toga će moj prvi izbor uvijek biti cyber_Folks!

Mario Pintar, Marketing manager u Micro-Link

Mislav Gluščević

cyber_Folks nije samo dobar hosting, već i izvor vrijednih informacija. Na blogu i webinarima možete pronaći mnogo korisnog znanja i inspiracije koje će vam pružiti prednost u poslovanju.

Mislav Gluščević, Email marketing stručnjak u Monchu

5.0 stars mr-2stars mr-2stars mr-2stars mr-2stars mr-2

Marija Rukavina

S nama su od samog početka. Njihova podrška je neprocjenjiva. Sretni smo što kroz višegodišnju suradnju podržavaju rad Zaklade i sudjeluju u humanitarnoj akciji Želim Život.

Marija Rukavina, Zaklada Ana Rukavina

5.0 stars mr-2stars mr-2stars mr-2stars mr-2stars mr-2

Nedim Šabić

U SEO industriji, pristup web stranici, vrijeme neprekidnog rada i brza podrška vrlo su važni elementi. Koristimo usluge hostinga i zadovoljni smo. Cyber_Folks nudi odličnu uslugu po pristupačnoj cijeni.

Nedim Šabić, SEO Specialist

5.0 stars mr-2stars mr-2stars mr-2stars mr-2stars mr-2

Marko Smoković

Na cyberfolks.hr koristim VPS servere s uslugom održavanja, a imam i par shared hosting paketa. Cijenim stabilan rad i izvrsnu tehničku podršku.

Marko Smoković, Voditelj odjela tehničkih i IT poslova u HNK Rijeka