Da li ste nekada imali potrebu ili želju proslijediti e-mail s jedne e-mail adrese na drugu? Moj odgovor je da. A tko nije?

U redu, to i nije toliko teško napraviti. U svojem e-mail klijentu (Outlook, Mozilla Thunderbird) otvorite e-mail koji ste primili i kliknete na Proslijedi (Forward).

No što ako imate potrebu da se e-mailovi pristigli na vašu e-mail adresu stalno proslijeđuju na još jednu adresu. E-mailova je svakim danom sve više i više, a e-mailovi što prije trebaju završiti na ekranu onoga kome su i namijenjeni. Slažete li se da bi bilo i više nego naporno svakih par minuta otvarati e-mail i kliknuti na Proslijedi (Forward)?

Primjer: recimo da e-mailove poslane na adresu racunovodstvo@domena.hr treba primati cijeli računovodstveni tim od nekoliko ljudi, koji imaju svoje e-mail adrese oblika ime.prezime@domena.hr.

U današnje vrijeme s današnjim tehnologijama i rješenjima bilo bi žalosno da se takav proces ne može automatizirati.

Video koji se nalazi u prilogu opisuje način na koji možete postaviti automatizirano proslijeđivanje e-maila koji će vam uštediti vrijeme, a vrijeme je novac. 😉

Koristite li email forwarding?

>
Matija Barić
Već 20 godina aktivno se bavim svijetom hostinga i domena. Trebate li pomoć u pronalasku savršene domene ili hosting paketa? Zajedno ćemo pronaći idealno rješenje. Privatno sam veliki zaljubljenik u prirodu.

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Tražite li dalje?