Željeli bismo vam skrenuti pažnju na mogućnost dobivanja od 15.000 do 100.000 kuna bespovratnih sredstava za izradu i redizajn mrežnih stranica te za nabavu mrežnih rješenja u području e-commercea i m-commercea.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta nedavno je objavilo Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima kojima će bespovratna sredstva biti dodijeljena u obliku vaučera. ​

Najniži iznos potpore, odnosno najniža vrijednost vaučera koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 15.000,00 kuna, a najviša vrijednost vaučera je 100.000,00 kuna, dok intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70% do 85% prihvatljivih troškova.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Više informacija o dokumentaciji i uvjetima možete pregledati ovdje.

Ukoliko biste željeli dobiti neobvezujuću ponudu za izradu ili redizajn vaše web stranice, to možete uraditi posjetom na sljedeću poveznicu:

IZRADA WEB STRANICA

>
Matija Barić
Već 20 godina aktivno se bavim svijetom hostinga i domena. Trebate li pomoć u pronalasku savršene domene ili hosting paketa? Zajedno ćemo pronaći idealno rješenje. Privatno sam veliki zaljubljenik u prirodu.

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Tražite li dalje?