Ako ste uspješno krenuli sa stvaranjem 360° sadržaja za društvene mreže, vrijeme je da nešto opširnije govorimo o 360° sadržaju na vašoj WordPress web stranici. Kako 360° sadržaj polako postaje marketinški alat zamjetnog potencijala, poduzeća prihvaćaju nove načine predstavljanja svog poslovanja. Što je to tako privlačno kod 360° sadržaja?

Svaki puta kada pogledate snimku vidjet ćete nešto što vam je promaklo posljednji puta. – Matt Rowell, osnivač 360 Labsa

Osim spomenutog, svi znamo da oglašivači žele zadobiti našu pozornost, a 360° sadržaj, zaista, prisvaja veliku pozornost. Sukladno toj spoznaji, oglašivači svoj fokus s tipičnih načina oglašavanja prebacuju na stvaranje doživljaja kao novog načina komunikacije s korisnicima. Upoznavanje i pobuđivanje interesa za 360° sadržajem brandu daje jedinstveno rješenje kako korisniku prepustiti kontrolu, štoviše, stvoriti obostrano zadovoljstvo na način koji korisniku omogućava zabavu, a oglašivaču slobodu predavanja željene poruke.

 

WordPress dodaci za 360° sadržaj

youtube-360-700x412

360° sadržaj na web stranici može stvoriti odličan efekt

Želio bih s vama podijeliti 4 WordPress plugina (dodatka) za 360° sadržaj, čijom integracijom u web stranicu vašeg poduzeća imate mogućnost stvoriti atraktivan izričaj u skladu s novim trendovima.

 

Magic 360 za WordPress

magic-360-for-wp

Magic 360 for WordPress

Imate li web trgovinu, možda će vam se svidjeti Magic 360 plugin kao profesionalno rješenje integracije funkcija poput: zumiranja, okretanja i prikaza preko cijelog ekrana na vašoj WordPress web stranici. Isto tako, ovaj plugin pružit će vam mogućnost auto-cachinga, promjenu veličine slike i optimizaciju sadržaja za pretraživanje putem tražilica (SEO).

 

Panoramic WordPress Theme

panoramic-wordpress-theme

360 – Panoramic WordPress Theme

Integracijom panoramskog 360° sučelja pod nazivom Panoramic WordPress Theme, vaša će web stranica postati zabavnija i privlačnija bez promjene klasičnog blog prikaza i vizualne teme. Uz pomoć ovog plugina bit ćete u mogućnosti atraktivno predstaviti svaku vrstu poslovanja pomoću raznih 360° sadržaja, od jednostavnih fotografija, do 360° obilazaka.

 

360-Degree Panoramic Viewer

360-degree-panoramic-viewer

360-Degree Panoramic Viewer

Predstavljanje umjetničkih radova i fotografija uz pomoć plugina 360-degree Panoramic Viewer koji uključuje jQuery, omogućuje 360° prikaz putem internetskog preglednika, mobilnih uređaja i touch padova. Ocjene korisnika za ovaj plugin vrlo su pozitivne.

 

PanoPress

panopress

PanoPress

Ovaj besplatni WordPress plugin za prikaz 360° panorama radi sa Flash, HTML5 i WebGL panoramama, i omogućuje detaljno zumiranje multirezolucijskih gigapanorama, kao i multipanoramskih virtualnih obilazaka. Panorame je moguće prikazati pomoću Pano2VR, KRPano, Panotour Pro, Flashificator & FPP, PTGui i sličnih aplikacija.

 

Zašto je 360° sadržaj važan?

Ne zaboravimo da su moderni korisnici tehnički napredni te gotovo očekuju mogućnost odabira kako konzumirati medijski sadržaj. Poduzeća su, s druge strane, u potrazi za načinom kako modernizirati svoju online prisutnost pa tako koriste mnoge inovativne medije, kao i multiplatformsku strategiju, što je jedini način kako zadržati korak s naprednim korisnicima.

S mogućnošću stvaranja dodatne vrijednosti, 360° sadržaj u skladu je s očekivanjima korisnika, stvarajući jedinstvenu mogućnost interakcije korisnika i branda na najosobniji način do sada. Bez potrebe za posebnim obrazloženjem, znamo da je zabava najistaknutiji pojam u međuodnosu društvenh mreža, inovativnih tehnologija i online sadržaja.

Kao rezultat, susrećemo sadržaj poput 360° fotografija i videa koji stječu veliku popularnost na dnevnoj razini, gotovo zadivljujući korisnike širom svijeta, utječući na način kako konzumiramo sadržaj i povrh svega, način na koji djelujemo u skladu s tim

CyberFolk
>
CyberFolk
Vaš sam vodič u digitalnom carstvu i prisutan sam u svijetu hostinga više od 25 godina. Na internuetu istražujem nove tehnologije, pružajući podršku i rješenja koja odražavaju vaše jedinstvene potrebe.

Tražite li dalje?