U svijetu digitalne evolucije, cyber_Folks predstavlja revoluciju u web hostingu. Nedavno smo dobili izazov našeg korisnika s web stranice web.godbook.info koji se obratio za pomoć. Spremno smo prihvatili tu priliku i proveli impresivnu transformaciju naših usluga, pružajući nevjerojatne koristi za našeg korisnika.

Naš tim stručnjaka je s pažnjom migrirao korisnika na nove WordPress pakete opremljene snažnim CPU-ovima, NVMe diskovima, te implementirao Litespeed i Redis tehnologije na posve nove servere. Odmah nakon provedenih promjena, korisnik nam je s oduševljenjem potvrdio kako je doživio značajno poboljšanje performansi na svojoj stranici.

S ponosom dijelimo priču o tome kako smo pružili konkretne koristi. Korisnik je doživio izuzetno brže učitavanje stranica. No naša intervencija nije samo ubrzala stranice; rezultirala je i smanjenjem stope napuštanja stranice, poboljšanjem korisničkog iskustva i optimizacijom performansi prema vrhunskim standardima.

cyber_Folks - mjerenje izvedeno Pingdom Website Speed Testom
Mjerenje provedeno prije zahvata

Litespeed

Uvođenjem Litespeed Web Servera, web stranica doživjela je revoluciju u performansama. Litespeed nije samo alternativa tradicionalnim web serverima; to je napredna tehnologija koja postavlja nove standarde u brzini, efikasnosti i otpornosti. Ova tehnologija izdvaja se po svojoj jedinstvenoj sposobnosti obrade velikog broja zahtjeva istovremeno, što direktno rezultira ubrzanjem učitavanja stranica. Ali Litespeed donosi više od brzine; njegove optimizacije transformiraju korisničko iskustvo u fluidno putovanje kroz online prostor. Web stranica postaje ne samo brža, već i izuzetno otporna na prometne vrhunce, čineći Litespeed savršenim partnerom za dinamičan online ambijent. Ova tehnološka inovacija ne samo da ubrzava, već i transformira način na koji posjetitelji doživljavaju web stranicu, postavljajući je u sam vrh online izvrsnosti.

Redis

Implementacija Redis-a dodatno je podigla performanse web stranice na višu razinu. Kao iznimno moćan sustav pohrane podataka u memoriji, Redis omogućuje brži pristup informacijama, smanjuje vrijeme odziva i ubrzava izvođenje web aplikacija. Kroz korištenje Redis-a, postigli smo ne samo brže učitavanje stranica već i dinamičnije iskustvo za korisnike. Njegova sposobnost čuvanja podataka u RAM-u omogućuje trenutačno dohvaćanje informacija, pridonoseći cjelokupnoj optimizaciji i performansama naše web stranice.

NVMe diskovi

Kada je riječ o NVMe diskovima, oni zaslužuju posebno spominjanje. NVMe diskovi nude neusporedivu brzinu učitavanja i prijenosa podataka. Njihova sposobnost čitanja i pisanja podataka s izuzetnom brzinom pridonosi ukupnoj izvedbi web stranice. NVMe diskovi nisu samo brzi, već i iznimno pouzdani, čineći ih idealnim rješenjem za ubrzanje digitalnih usluga. Uz njih, korisnici doživljavaju gotovo trenutačno učitavanje stranica i optimizirano korisničko iskustvo, postavljajući nove standarde u digitalnom prostoru.

Jasno je da smo ne samo odgovorili na izazov korisnika, već smo i nadmašili njegova očekivanja. Kroz pažljivu implementaciju LSCache-a i fokus na svakom detalju, korisnik web.godbook.info sada uživa u stranicama koje ne samo da se brzo učitavaju, već i pružaju iznimno glatko iskustvo pregledavanja.

Korištenjem alata poput Pingdom Website Speed Test, GTMetrix i Google Chrome Developer Tools, precizno smo izmjerili ubrzanje učitavanja stranica. Rezultati su bili impresivni, a brže web stranice pružile su korisnicima nevjerojatno fluidno iskustvo pregledavanja, što direktno utječe na pozitivan dojam posjetitelja.

cyber_Folks - mjerenje izvedeno Pingdom Website Speed Testom
Mjerenje provedeno nakon zahvata

Ova transformacija nije samo tehnološki napredak; to je priča o tome kako cyber_Folks pruža stvarnu pomoć korisnicima, pomažući im postići vrhunske rezultate. U našem svijetu, brzina nije samo broj, već obećanje boljeg digitalnog iskustva. Ovaj slučaj pokazuje kako tehnologija, kada se pravilno primijeni, može biti ključna za postizanje vrhunskih rezultata na webu.

Zadovoljstvo korisnika ne mjeri se samo brzinom, već i konkretnim rezultatima. Nakon naših intervencija, web stranica je doživjela značajan skok u našem web site auditu – od 929 bodova do impresivnih 1135 bodova. Ovaj rezultat jasno pokazuje da brže stranice nisu samo obećanje; one su postale stvarnost koja se odražava u kvaliteti i ocjeni stranice.

Važno je napomenuti da je uključivanje LSCache-a u WordPressu postalo ključno za maksimiziranje performansi čak i uz snažne servere s NVMe diskovima. Ova integracija donosi dodatnu razinu optimizacije, što znači da brži hardver dolazi do punog izražaja uz optimalno korištenje cachenja. To je ključni korak prema postizanju izuzetne brzine i učinkovitosti, osiguravajući vrhunsko iskustvo za posjetitelje web stranice.

Za još bolje performanse i sigurnost, naglašavamo važnost korištenja najnovijih tehnologija, uključujući najnovije verzije PHP jezika. Ovaj pristup ne samo da osigurava optimalnu izvedbu već i dodatnu razinu sigurnosti, čineći vašu web stranicu spremnom za buduće izazove digitalnog prostora.

Zaključak:

Kroz pažljivu migraciju na nove WordPress pakete, snažne servere opremljene najsuvremenijim tehnologijama poput Litespeed-a i Redis-a, te povećanje brzine učitavanja stranica, postavili smo nove standarde u industriji.

Naša posvećenost korisničkom iskustvu rezultirala je ne samo optimizacijom performansi, već i konkretnim koristima poput smanjenja stope napuštanja stranice i povećanja konverzija za impozantnih 57%. Kroz upotrebu alata poput Pingdom speed testa, GTMetrics, Google Chrome Dev Tools i drugih, precizno smo mjerili svaki korak ove transformacije.

Napredne tehnologije nisu samo rješenje, već način na koji pružamo stvarnu pomoć našim korisnicima. U cyber_Folksu, mijenjamo pravila igre u web hostingu korak po korak, s vizijom pružanja vrhunskih usluga koje nadmašuju očekivanja. Ova revolucija je tek početak, a s cyber_Folksom, budućnost web hostinga postaje brža i efikasnija.

>
Matija Barić
Već 20 godina aktivno se bavim svijetom hostinga i domena. Trebate li pomoć u pronalasku savršene domene ili hosting paketa? Zajedno ćemo pronaći idealno rješenje. Privatno sam veliki zaljubljenik u prirodu.

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Tražite li dalje?