Avalon je i ove godine organizacijski partner Web::industrije 2013 te smo osigurali nagradu za pobjednika Masterweb natječaja. Ovo je nastavak uspješne poslovne suradnje između Avalona i Marketing odjela.

Očekuju vas mnoga zanimljiva predavanja na ovogodišnjem sajmu “Web::INDUSTRIJA – Puni i van sezone” koji zadovoljava dvije ključne potrebe u našem gospodarstvu – potražnju za proširenjem sezone u turističkom sektoru i najbolju ponudu iz svijeta domaćeg internetskog marketinga. Od predavanja ističemo:

  • Kako je Samoborski fašnik gradio reputaciju putem weba?
  • Tko je Turist v2.0?
  • Zašto je Inbound marketing “ubojica” klasičnog marketinga?
  • Društvene mreže u turizmu – Spas u zadnji čas ili?
  • Experience marketing: Neka se gost ponovo vrati i neka Vas preporuči prijateljima!

 Web::Industrija 2013

Kada i što?

Od 03.-05. travnja, u dvoranama zagrebačkog Hypo centra, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Turističke zajednice Grada Zagreba, održat će se najpoznatiji sajam o web-turizmu “Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone” gdje ćete u širokom društvu vrhunskih predavača, poznatih marketinških, PR i web stručnjaka, kroz bogat program, moći naučiti kako popuniti smještajne kapacitete te kako iskoristiti web za uspješno poslovanje u turizmu. A kroz Business Speed Dating imate mogućnost upoznati i predstaviti se mnoštvu novih poslovnih partnera.

Besplatan ulaz! Prijavite se odmah!

Ulaz na sajam je BESPLATAN (prijavite se odmah), dok je cijena za ulazak na predavanja samo 500 kn + PDV.

Što je to Masterweb nagrada?

Također, na Web::INDUSTRIJI 2013 dodijelit će se ključna regionalna nagrada za najbolje radove i ideje, pod nazivom Masterweb u kategoriji Web-turizam 2013. Ne propustite prisustvovati dodjeli!

Web::Edukacija 2. i 3. dana sajma

U programu drugog i trećeg dana sajma svima je na raspolaganju čak ŠEST naprednih edukacija Web::Edukacije koje vode TOP5 predavači odabrani anonimnim ocjenjivanjem od strane publike kroz više godina održavanja poznate Web::Strategije. To su: Siniša Gavrilović, Damir Podhorski, Ilija Brajković, Krešimir Drvar i Emanuel Blagonić. Na ovih ŠEST edukacija dobit ćete svo potrebno znanje za poslovanje u turizmu, online prodaji, internetskom marketingu te korištenju web-a na najbolji mogući način kako biste doveli goste i izvan sezone.

Proučite program Web::INDUSTRIJE i zgrabite svoje mjesto prije drugih!

Prijaviti se još stignete na ovom linku!

>
Matija Barić
Već 20 godina aktivno se bavim svijetom hostinga i domena. Trebate li pomoć u pronalasku savršene domene ili hosting paketa? Zajedno ćemo pronaći idealno rješenje. Privatno sam veliki zaljubljenik u prirodu.

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Tražite li dalje?