Udruženje obrtnika Đurđevac u suradnji s Avalonom, organizira besplatni seminar o Internet marketingu naziva Osnove Internet marketinga – Zašto imati web stranice? koji će se održati u srijedu, 20.05.2015. godine s početkom u 19:00 sati u prostorijama Udruženja, Đure Basaričeka 10/I, Đurđevac.

Registracija domene

Teme koje se se obraditi su:

  • zakup internetske domene,
  • web hosting,
  • izrada web stranica,
  • on-line marketing: Google AdWords, Facebook oglašavanje, e-mail marketing.

Seminar je namijenjen vlasnicima malih tvrtki, poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima i direktorima marketinga, pročelnicima i drugim osobama zaduženim za web stranice i on-line oglašavanje.

Na seminaru ćete saznati osnove Internet marketinga. Gdje, kako i po kojoj cijeni registrirati domenu? Imam li pravo na besplatnu .HR domenu? Što je to web hosting? Koji paket odabrati? Što sve dobijem s hosting paketom? Kome se obratiti za izradu web stranica? Što web stranice govore o vama? Zašto je potrebno održavati i ažurirati web stranice? On-line marketing – Kako do dobre pozicije na Google tražilici, osnove Facebook oglašavanja i e-mail marketinga.

Predviđeno trajanje seminara je 1,5 sat sa pauzom od petnaest minuta.

>
Matija Barić
Već 20 godina aktivno se bavim svijetom hostinga i domena. Trebate li pomoć u pronalasku savršene domene ili hosting paketa? Zajedno ćemo pronaći idealno rješenje. Privatno sam veliki zaljubljenik u prirodu.

Tražite li dalje?