Kako dodati svoj prvi projekt na Rank?

Ako već imate korisnički račun na našoj web stranici Rank i želite pokrenuti praćenje SEO pozicija za svoju web stranicu, u nastavku ćete pronaći kratke upute koje će vam pomoći u tome.

  • Za stvaranje vašeg prvog projekta, posjetite web stranicu rank.cyberfolks.hr, pritisnite gumb ‘Prijava’, a zatim se prijavite na svoj račun. Ako ne znate svoju lozinku, saznajte kako je resetirati: Kako resetirati lozinku na Rank?
  • Nakon prijave prikazati će vam se jednostavan za korištenje kontrolni panel. Za dodavanje novog projekta, samo pritisnite ‘Novi projekt’, a zatim ispunite podatke prema uputama.
  • Nakon što unesete i potvrdite svoju web stranicu, na dnu ćete pronaći AI prijedloge za odabir ključnih riječi. Nakon odabira nekih od njih ili unosa vlastitih, možete pregledati ili ukloniti sve odabrane riječi pomoću kvačice (riječi možete vidjeti u području Odabrane ključne riječi)
  • Ako još uvijek ne znate koje ključne riječi pratiti, svakako pročitajte naš vodič i saznajte kako odabrati ključne riječi za vašu web stranicu.
  • Pritisnite poveznicu ‘Dodaj novi projekt’ i to je sve! Dodavanje projekta će potrajati samo trenutak i bit ćete spreman započeti s provjeravanjem SEO pozicije za odabranu web stranicu.
>
Matija Barić
Već 20 godina aktivno se bavim svijetom hostinga i domena. Trebate li pomoć u pronalasku savršene domene ili hosting paketa? Zajedno ćemo pronaći idealno rješenje. Privatno sam veliki zaljubljenik u prirodu.