VPS hosting

Root VPS poslužitelji

Okruženje sa zajamčenim hardverskim resursima za odličnu izvedbu i odgovornost na strani korisnika.

root vps_IN!
Kapacitet Diska
30 GB SSD
17.99 22.49 € / mj. - 28%
12 99 € / mjesečno 16 24 € / mjesečno line
Popust za prvi mjesec korištenja
CPU 1
RAM memorije 2 GB
SSD prostora 30 GB
Promet Nelimitirani
  root vps_UP!
  Kapacitet Diska
  60 GB SSD
  47.99 59.99 € / mj. - 27%
  34 99 € / mjesečno 43 74 € / mjesečno line
  Popust za prvi mjesec korištenja
  CPU jezgre 2
  RAM memorije 4 GB
  SSD prostora 60 GB
  Promet Nelimitiran
   Korisnici biraju
   root vps_GO!
   Kapacitet Diska
   120 GB SSD
   83.99 104.99 € / mj. - 52%
   39 99 € / mjesečno 49 99 € / mjesečno line
   Popust za prvi mjesec korištenja
   CPU JEZGRE 3
   RAM MEMORIJE 6 GB
   SSD PROSTORA 120 GB
   PROMET Nelimitiran
    root vps_FLY!
    Kapacitet Diska
    150 GB SSD
    131.99 164.99 € / mj. - 39%
    79 99 € / mjesečno 99 99 € / mjesečno line
    Popust za prvi mjesec korištenja
    CPU jezgra 4
    RAM memorije 8 GB
    SSD prostora 150 GB
    Promet Nelimitirani

     Najniže cijene u zadnjih 30 dana.

     Gledam kozmičke zrake…

     Znate li koja je najčešća greška u pohrani digitalnih podataka na disk? Vrlo jednostavno – dogodi se pomak u ćeliji koja sadrži nule i jedinice. Događa se rijetko, ali na serverima si to ne možemo priuštiti – i iz tog razloga aktivirali smo ECC tehnologiju koja koristi mehanizam za otkrivanje i ispravljanje pogrešaka – osim sadržaja RAM-a, pohranjuju se i kontrolni zbrojevi. Zahvaljujući skupu podataka, ako postoje nelogičnosti – tehnologija zna da je vrijednost netočna i ispravlja je.

     Kako ne bi stalo na tome idemo i korak dalje. Gledamo koliko je puta došlo do takve korekcije. Kada jedan od servera upali alarm, informacija nam kaže da trebamo zamijeniti komponentu jer, iako još uvijek radi, mora prečesto ispravljati podatke. Takav potencijalni kvar popravljamo PRIJE NEGO što se stvarno dogodi.

     Možemo li još nešto učiniti?

     Bernard

     u slobodno vrijeme volim kreativnu mehaniku i sitne popravke, ali mi nisu dopustili da se na stranici pojavim s bušilicom i odvijačem… šteta 🙂

     Prednosti VPS poslužitelja

     cPanel kontrolni panel

     Uz Root VPS poslužitelje Vam možemo isporučiti i cPanel – isti onaj koji ste navikli koristiti uz klasični web hosting. S obzirom da se radi o Root VPS serveru na koji nemamo pristup, instalaciju vršite samostalno.

     Brza mreža

     Slobodno testirajte ping na 185.243.55.51 i vidite odgovaraju li vam rezultati.
     100 Mbps priključak i
     1 IPv4 adresa su uključeni u cijenu poslužitelja.

     Visoka stabilnost

     Oslanjamo se na profesionalnu opremu s ECC tehnologijom i stabilnim RAID nizovima. Stalnim praćenjem opterećenja osiguravamo stabilnost rada.

     Backup 24h

     Svaki dan radimo sigurnosnu kopiju cijelog VPS-a na vanjski poslužitelj. Zahvaljujući tome vaši podaci ostaju sigurni čak i u slučaju kritične štete.

     Performanse diska

     Brzi SSD diskovi (oko 95 tisuća IOPS). Serveri su opremljeni s 10-ak takvih diskova, koji rade u RAID 10 modu, na hardverskom RAID kontroleru, što dovodi do maksimalne izvedbe od 1 milijun operacija u sekundi!

     11 min 26 sec

     Prosječno vrijeme odgovora na email upućen našoj podršci. Započeli smo s treninzima, radimo sklekove, čučnjeve, sprinteve i brzo tipkanje kako bi to vrijeme spustili ispod 10 minuta.

     Što uključuje upravljanje VPS poslužiteljem?

     Usluge sustava

     • CentOS

     Backup

     • Dnevna (Snapshot) sigurnosna kopija
     • Sigurnosne kopije čuvaju se do 7 dana
     • Kopira se na zaseban vanjski server

     Administrativni poslovi

     • Bez usluge održavanja (root) server
     • Sami brinete o serveru
     • Ustajete po noći
     • Sami brinete o backupu i u slučaju problema možemo samo reinstalirati server ili vratiti cijeli server na stanje od prethodnih dana (7 dana)

     VPS poslužitelji s našom administracijom – uobičajena pitanja

     Shared web hosting lagan je i preporučljiv za prve korake na webu, s web stranicama koje nemaju velik promet. To je otprilike kao da ste iznajmili sobu u velikoj kući, a kupaonicu i kuhinju dijelite s drugim stanarima. Na Virtualnom Privatnom Serveru (VPS-u) vaši su resursi potpuno izolirani i samo vaši; u ovom slučaju iznajmili ste cijeli apartman.

     To znači da ćemo mi na sebe preuzeti sav težak i dosadan posao – brigu o sustavu, administriranje, održavanje, nadogradnju, sigurnost i nadgledanje, kako biste se vi mogli posvetiti onom što vas najviše zanima – rastu i razvoju svog poslovanja.

     Provjerite opet. Vjerojatno ste gledali neku od „neodržavanih VPS usluga“ s kojom ne dobivate ništa osim golog servera, što znači da se u svemu morate snalaziti sami. Ako ste iskusan sistemski administrator, odlično. Ali ako niste, morat ćete zaposliti i platiti nekoga da vam administrira sustav.

     Naravno, kao i kod web hosting paketa, imat ćete jednostavnu korisničku zonu i lako ćete moći upravljati svim detaljima kao što su fajlovi, domene, e-mailovi, kontakti, računi i slično.

     Ne, ne nudimo servere koji su unmanaged, odnosno koje ne administrira Avalon. Nudimo samo potpuno održavane (fully-managed) web hosting usluge za male poduzetnike. Volite li hakiranje, tweakanje i kompajliranje koda, provjerite neke druge pružatelje usluga virtualnih servera.

     Naravno, i vrlo rado ćemo vam pomoći. Samo nam pošaljite nekoliko detalja i odradit ćemo to za vas. Ako ste starom provideru nešto platili unaprijed, to ćemo prenijeti kao kredit na vaš račun. Hosting paket zakupite minimalno na 1 godinu i dodati ćemo period i do jedne godine na vaš račun.
     Isplati se raditi s Avalonom 🙂

     Podržavamo LAMP okruženje – što znači Linux, Apache, MySQL, PHP, Perl i Python. To je i više nego dovoljno za 90% web stranica. Sve ostalo su usko specijalizirane stvari ili samo nepotrebne fore i prolazni trendovi pa ako to želite morat ćete to naći negdje drugdje.

     Sigurnost i zaštitu podataka shvaćamo vrlo ozbljno. Avalon je kompanija s ISO certifikatom za Upravljanje kvalitetom i Informacijskom sigurnošću, koja svakodnevno vrši nadzor mreže prema sigurnosnim smjernicama i standardima bankarske industrije (PCI DSS). U slučaju neke više katastrofe, svi vaši podaci su duplicirani i kod nas i na drugoj lokaciji. Za VPS pakete i Dedicated servere usluga izrade sigurnosne kopije se naručuje i plaća odvojeno.

     Pisali su o nama