Pronađimo domenu za tvoj blog ili web stranicu!

Originalnost i hosting visokih performansi u 3…2…1

Kako pokrenuti blog ili web stranicu?

Za postavljanje vlatitog bloga, web stranice ili e-mail adrese potrebna vam je domena. Domena je jedinstveno ime ili jednostavnije rečeno – adresa unesena u tražilicu. Na primjer, naša web stranica je na adresi cyberfolks.hr

Domenu možete zamisliti kao naljepnicu s informacijama o sadržaju, a vaši emailovi i web stranica trebaju server – mjesto gdje će se datoteke fizički pohraniti. S domenom i hostingom spremni ste za izgradnju svojeg bloga, web stranice ili online trgovine.

Što je uopće hosting?

Hosting predstavlja najam servera, često korištenog za pohranu vaše web stranice i emailova, dok domena predstavlja svojevrsnu oznaku, server je “ladica” za pohranu i dijeljenje podataka: emailova, datoteka i baza podataka vaše web stranice. Obično se hosting plaća godišnje.

Usluge hostinga se razlikuju, prvenstveno po kapacitetu servera, dodatnim uslugama koje nude, razini sigurnosti, podršci korisnicima i performansama.

Zašto registrirati domenu i hosting kod nas?

Više posjeta

Blog, web stranica, forum koji se brzo učitavaju – sve to povećava lojalnost kupaca i konverzije. Tehnologija koju ćete imati putem naših usluga web hostinga daje prednost performansama.

Pozicija na Google-u

Vrijeme učitavanja i pouzdanost važni su čimbenici u izgradnji vaše reputacije u tražilici… u nekim hosting paketima dobivate BESPLATNO praćenje ključnih riječi!

11 minuta i 26 sekundi

Ovo je prosječno vrijeme odgovora na tiket poslan našem timu za podršku. Dovoljno brzo za vas?

Tisuće sati iskustva i hosting dokumentacije, kako bi vi mogli uštedjeti svoje vrijeme

Pripremili smo svu infrastrukturu na način da je pristup intuitivan, ugodan i jednostavan, kako za početnike tako i za stručnjake iz različitih industrija ili web programere.

U cPanelu ćete pronaći mogućnost automatske instalacije popularnih aplikacija, kao što su WordPress, Joomla, PrestaShop ili druge.

Ako nešto pođe po zlu ili se dogodi drugačije nego što ste planirali, ne brinite! Poznati smo po tome da backup čuvamo dulje vrijeme. Kada problem na koji naiđete zahtijeva da nas kontaktirate – nazovite nas, pišite – mi ćemo vam rado pomoći!

Web Hosting

Super brzi WordPress hosting wp_IN!

Kapacitet Diska 2 GB SSD
SLA
brzo hosting cyber_BoostTM
Vaša stranica je ubrzana
  • LiteSpeed, Redis
  • SSL by cPanel
  • Email podrška
  • Backup
  • Autoinstaler
Cijena
107 88 € / godina 134 85 € / godina
brzo hosting

Savršena usluga baš za vas

Web stranica u max. 2 minute

Izrada web stranice i automatska instalacija aplikacije olakšavaju Vam rad. Korištenjem našeg automatskog programa za instalaciju, imat ćete funkcionalnu WordPress web stranicu postavljenu i pokrenutu za najviše 2 minute.

Izvrsna podrška na dohvat ruke

Ukoliko imate pitanja o hostingu, domenama, serverima ili SSL certifikatima – na raspolaganju smo vam na besplatnom telefonu 0800 282 566

Za freelancere

Izrađujete li web stranice za svoje klijente? Uz pomoć naših alata, bloga članaka i webinara, moći ćete to raditi bolje. Sada možete i analizirati svaku web stranicu s našim besplatnim alatom za audit web stranice.

Za početnike

Uz tehničku infrastrukturu u usluge, imamo znanje i ideje koje možete primijeniti u svom razvoju. Na našem blogu pronaći ćete mnoge članke i webinare s vrijednim informacijama.

Za blogere

Imate li neku zanimljivu informaciju za nas? Napravite blog, podijelite svoja iskustva sa svima na internetu. Kada postignete željeni uspjeh, rado ćemo o vama pisati na našem blogu.